Sajam PromoArh

Vodeći međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja u Poreču. Središte gdje se domaći i inozemni stručnjaci iz branše graditeljstva povezuju.

Što očekivati?

U porečkoj dvorani Žatika čeka vas više od 2500 m2 unutrašnjeg i 500 mvanjskog izložbenog prostora, gdje će se predstaviti širok spektar građevinskih materijala, inovacija i tehnoloških rješenja.

Od materijala i sustava za zelenu gradnju, preko opremanja interijera i eksterijera, do BIM-programskih i informatičkih rješenja za pametne kuće. Naš sajam prilika je da na jednom mjestu dobijete informacije i savjete iz prve ruke od renomiranih stručnjaka te inspiraciju za svoje projekte.

Edukacija kao prioritet

U okviru "Education pointa" organiziramo predavanja, radionice i panel rasprave o najnovijim trendovima u branši. Očekuju vas teme poput CO2 neutralne gradnje, BIM-a prilagođenog projektantima i drugih aktualnosti iz sektora.

Riječ direktorice:

"PromoArh je rođen iz želje za stvaranjem mjesto susreta i povezivanja ključnih igrača u industriji graditeljstva. Ove godine pripremamo puno noviteta, te s nestrpljenjem očekujemo sve sudionike sajma," izjavila je Ivana Štiković, direktorica sajma.


PromoArh je više od sajma. To je platforma gdje inovacije, edukacija i povezivanje dolaze na prvo mjesto. 

Vidimo se u Poreču!

TLOCRT SAJMA S POPISOM IZLAGAČA

POGLEDAJ EDUCATION POINT PROGRAM

Galerija

Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.